En solstrålehistorie

Forbr400_0003

4. Juli 2017 kunne formanden for VSV kraft-varmeværk, Anders Andersen byde Aksel Christensen velkommen som forbruger nr. 400 hos værket.

I løbet af de sidste 4 år er antallet af forbrugere øget fra 367 til nu 400, hvilket svarer til en stigning på hele 9 %.

Lidt historie: I 2012 var værket landets dyreste varmeværk med en pris på lige godt 33.000 kr. for et standard hus. Men gennem de sidste fire år, har værket sænket prisen til 12.900 kr., hvilket betyder at værket i dag ligger i den bedste tredjedel, sammenlignet med andre værker. Dvs. at vi er rykket fra landets dyreste, og over 300 pladser frem i forhold til andre værker.

Prisfaldet på varme skyldes mange forskellige tiltag. Bl.a. omlægning fra udelukkende at bruge naturgas, til også at bruge biobrændsel og solenergi. Omlægningen i værkets drift har også haft en stor miljømæssig effekt, idet CO2- udledningen er reduceret med 90%, fra 2500 t til 25 t.

Der ud over har vores nuværende varmepriser også virkelig sat gang i boligmarkedet i vores tre byer, Veddum, Skelund og Visborg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *